Küçükhüyük İlkokulu

Vizyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çalışkan, dürüst, başarılı, tutarlı, mutlu, özgür, ülkesine ve insanlığa yararlı genç nesiller yetiştirmek. Hergün daha iyiye ulaşmak için çalışmak.

Misyon: Çevre faktörleri göz önünde bulundurularak hazırlanan eğitim ve öğretim programını etkili ve verimlibir şekilde uygulamak,Öğrencilerin ihtiyaçlarına ve yeteneklerine uygun eğitim sistemi sunmak,öğrencilerin sosyal kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak.

Saatler: 09.00-15.00
Servis Bilgisi: yok
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Geleneksel Okçuluk ve Su kabağı süsleme atölyesi hizmet vermektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0272 316 4243

WEB - https://kucukhuyukio.meb.k12.tr

Adres - KÜÇÜKHÜYÜK BELDESİ ZAFER MAH. OKULLAR CAD. YENİ OKUL BLOK NO 14 İÇ KAPI NO 1 SİNANPAŞA / AFYONKARAHİSAR

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Küçükhüyük Kasabası üç bin nüfuslu olup İzmir Yoluna 6 km uzaklıktadır.

Ulaşım Öğretmenlerimiz il merkezinden kendi araçlarıyla gidiş-geliş yapmakta olup Afyonkarahisar il merkezinden ve kasabadan her yarım saatte bir kasaba arabaları da hizmet vermektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 25 km,İlçe merkezine 6 km uzaklıktadır.